Stampa:KUFGuineja Ekuatoriale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Equatorial Guinea-CIA WFB Map.png
000 Guineja Ekuatoriale harta.PNG
K A M E R U N I
G A B O N I
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën

Harta memece Guineja Ekuatoriale. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja