Stampa:KUFKenia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ke-map.png
000 Kenia harta.PNG
SUDANI
E T I O P I A
SOMAL.
T A N Z A N I A
UGANDA
OQEANI
INDIAN
Liq. Viktoria
redaktoni hartën

Harta memece Kenia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja