Stampa:KUFUganda

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ug-map.png
000 Uganda harta.PNG
SUDANI
KENIA
T A N Z A N I A
RUANDA
REP. DEM.
KONGO
Ekuatori
Liqeni
Viktoria
L.Gjorgje
L.Eduard
L.Albert
L.Kjoga
L.Kvania
redaktoni hartën

Harta memece Uganda. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja