Stampa:KUFKepi i Gjelbër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cv-map.png
000 Kepi Verde harta.PNG
OQEANI ATLANTIK
(Verior)
redaktoni hartën

Harta memece Kepi i Gjelbër. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja