Stampa:KUFZambia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Za-map.png
000 Zambia harta.PNG
REP. DEM.
KONGO
TANZANIA
MAL.
MOZ.
ZIMBABVEJA
BOTSUANA
NAMIBIA
ANGOLA
L.Kariba
redaktoni hartën

Harta memece Zambia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja