Stampa:KUFZimbabveja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Zi-map.png
000 Zimbabveja harta.PNG
Z A M B I A
MOZAMBIKU
MOZAMBIKU
AFRIKA E JUGUT
B O T S U A N A
NAMIBIA
L. Kariba
redaktoni hartën

Harta memece Zimbabveja. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja