Stampa:KUFMozambiku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mz-map.png
000 Mozambiku harta.PNG
Z A M B I A
T A N Z A N I A
MALEVIA
SUAZ.
AFRIKA E
JUGUT
ZIMBABVEA
OQEANI
INDIAN
redaktoni hartën

Harta memece Mozambiku. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja