Stampa:KUFKomoros

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cn-map.png
000 Komoros harta.PNG
Majote
Administruar nga Franca,
marur nga Komoros
OQEANI INDIAN
Kanali i
Mozambikut
redaktoni hartën

Harta memece Komoros. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja