Stampa:KUFSuazilandia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wz-map of Eswatini.gif
000 Eswatini harta.png
AFRIKA E
JUGUT
AFRIKA E
JUGUT
MOZ.
redaktoni hartën

Harta memece Suazilandia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja