Stampa:KUFEritrea

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Er-map.gif
000 Eritrea harta.PNG
SUDANI
ARABIA
SAUDITE
JEM.
XHIBUTI
E T I O P I A
Deti
Kuq
redaktoni hartën

Harta memece Eritrea. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja