Stampa:KUFMalevia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mi-map.png
000 Malevia harta.PNG
ZAMBIA
TANZANIA
MOZAMBIKU
MOZAMBIKU
ZIMB.
Ish. Çisimulu
(MALAVIA)
Likoma
(MALAVIA)
Liqeni
Njaza
Liqeni
Malombe
Liqeni
Çilva
redaktoni hartën

Harta memece Malevia. Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja