Wikipedia:Për Anëtarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Wikipedia:Për Antarë)
Ndihmë
Kërkimi Të drejta autori Pasqyra Redaktimi Artikulli Livadhi Fillestarëve Antarëve Kategoritë
redaktoni kutinë

Krijimi i artikujve të ri

Është e kuptueshme për kalimtarët që të krijojë një artikull me përbajtje për një dukuri por nën një titull tjetër. Këta edhe e bartin rrezikun që artikulli i tyre të zhvendoset. E njëjta rregull vlenë edhe pasi që ata të anëtarsohen (për më tepër shiko: Wikipedia:Vini Re!). Për këtë do të ishte mirë që para se një anëtarë të hapë një artikull të merr pak më seriozisht rregullën.

Largim nga konflikti

Nëse ndokush të fyen ose bën vandalizëm ndaj jush ose ndaj postimeve tuaja. Shkruani njërit nga Administruesit edhe atë në postën private elektronike duke bashkangjitur kopjen e tekstit që ju është drejtuar juve dhe përdoruesin që ju është drejtuar. Nëse ai që të bën keq është administrues i shkruaj burokratit. Ja edhe lista: