Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje/Lista

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në këtë fletë do të mbledhen listat që kanë përmbajtje të njëjta e që nuk janë të nevojshme si dhe materiale tjera që kanë të bëjnë me mirmbajtjen, gjetjen e adresave të listave.

Njeriu[Redakto nëpërmjet kodit]


Qënie të gjalla[Redakto nëpërmjet kodit]

Bashkësi shoqërore[Redakto nëpërmjet kodit]

(Organizata, Instutucione, Ente, Kompani..)

Nga fusha shkencore[Redakto nëpërmjet kodit]

(Matematikë, Fizikë,...)

Nga fusha shoqërore[Redakto nëpërmjet kodit]

(Art, Tregëti ...)