Stampa:Neutralitet i dyshimtë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë duhet përdorur në fillim të artikullit që dyshohet nga neutraliteti dhe ka nevojë për rregullim, para çdo texti dhe stampe, "përveç stampes Për përmirësim".

{{POV}}
{{POV|data=<data>}}
{{POV|<data>}}