Stampa:Përkthyer nga

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në krye të faqes së diskutimit të artikullit me të dhënat e plotësuara:

{{Përkthyer nga|<kodi i gjuhës>|<Titulli i artikullit>|<data>|<oldid>}}

Shembull:

{{Përkthyer nga|de|Vandalen|13 qershor 2019|189783796}}

WP-TranslationProject TwoFlags.svg
Kjo faqe është një përkthim, i plotë ose i pjesshëm, i faqes origjinale:
«Vandalen» përkther nga de.wikipedia.org.
Versioni nga ku u përkthye është numri 189783796 i datës 13 qershor 2019. Shiko kronologjinë e faqes aktuale për të njohur listën e autorëve.