Jump to content

Stampa:Përkthyer nga/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në krye të faqes së diskutimit të artikullit me të dhënat e plotësuara:

{{Përkthyer nga|<kodi i gjuhës>|<Titulli i artikullit>|<data>|<oldid>}}

Shembull:

{{Përkthyer nga|de|Vandalen|13 qershor 2019|189783796}}

Kjo faqe është një përkthim, i plotë ose i pjesshëm, i faqes origjinale:
«Vandalen» përkther nga de.wikipedia.org.
Versioni nga ku u përkthye është numri 189783796 i datës 13 qershor 2019. Shiko kronologjinë e faqes aktuale për të njohur listën e autorëve.