Stampa:Pa referenca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë duhet përdorur në fillim të artikullit që dyshohet nga vërtetësia dhe ka nevojë për referenca, para çdo texti dhe stampe. Për stampën që vendoset në paragrafe shiko Stampa:Joref-sek.

{{joref}}
{{joref|data=<data>}}
{{joref|<data>}}