Stampa:Portali Koka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Stampa:Portal Koka)
Jump to navigation Jump to search
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Portal Koka-12-11.PNG
Numri Shpjegimi
1 Me numrin 1 shënohet brezi i parë. Në këtë brez afishohen 6 portalet kryesore dhe një lidhje me portalin e temave. Përveç ngjyrës së sfondit përdoruesi i stampës nuk mund të bëjë asnjë ndryshim tjetër pasi brezi është standart në çdo përdorim.
2 Me numrin 2 shënohet brezi i përmbajtjes.
3 Me numrin 3 shënohet brezi ndërlidhës. Çdo portal do të duhet të shoqërohet edhe me një faqe projekti (Wikipedia:Projekti/Portali). Stampa Portal Koka do të jetë njëlloj si në Portal ashtu edhe në Projekt. Në faqen e projektit do të jepen udhëzime mbi strukturën dhe ndërtimin e portalit, artikujt që duhen shkruar, ndarjen e detyrave për përdoruesit që zgjedhin të jenë pjesë e projektit etj. Në po këtë brez bëhet lidhja edhe me Kategorinë e Portalit si dhe me Faqen e Diskutimeve.
4 Me numrin 4 shënohet ikona e portalit. Në qoftë se është një portal gjeografik preferohet të vihet Flamuri ose Stema e shtetet, rajonit, a qytetit. Në qoftë se është një portal me përmbajtje tjetër këshillohet të vihet një imazh përfaqësues. I njëjti imazh është mirë të përdoret edhe në stampën vetiake të portalit Portal lidhja.
5 Me numrin 5 shënohet titulli kryesor i portalit. Forma standarte është: Mirëseveni në portalin {{PAGENAME}} por në varësi të rrethanave të përdorimit mund të bëhen edhe ndryshime.
6 Me numrin 6 shënohet nëntitulli i portalit. Ky opsion mund të plotësohet ose jo, por gjithësesi është të plotësohet. Në qoftë se është një portal me përmbajtje gjeografike këtu duhet shënuar Mirëseveni në portalin e Shtetit në gjuhën e atij shteti për shëmbull: Bienvenue sur le portail de la France, Willkommen auf dem Portal von Deutschland etj. Në qoftë se është një portal me përmajtje tjetër duhet shënuar diçka përfaqësuese për tematikën p.sh. në portalin Arti një nëntitull mund të qe Bota e ngjyrave, tingujve dhe emocioneve.
7 Me numrin 7 shënohet zona e fotografive ilustruese. Këtu mund të vendosen mesatarisht 5 fotografi që ilustrojenë portalin më së miri. Përmasat e zonës janë 600px me 120px. Pamvarësisht numrit të imazheve që vendos përdoruesi këtu do të shfaqen vetëm ato imazhe që i nxë gjerësia 600px.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Portal Koka
|Portali     = 
|Titulli     = 
|Nëntitulli    = 
|Ikona      = 

|Skeda_1     = 
|Skeda_2     = 
|Skeda_3     = 
|Skeda_4     = 
|Skeda_5     = 
|Skeda_6     = 
|Skeda_7     = 

|Ngjyra_Brezi_I  = 
|Ngjyra_Brezi_II = 
|Ngjyra_Brezi_III = 
|Ngjyra_lidhja_portal = 
}}