Stampa:Prova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sf-map.png
000 Afrika e Jugut harta.PNG
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
S´ka
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja