Stampa:Rreth

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

rr.

Template documentation[view] [edit] [history] [purge]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Ky model gjeneron një shkurtim për rreth vitit: rr. Si parazgjedhje, shkurtesa shënohet me <abbr>.

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksa Si duket Shënime
{{rreth}} 1325 rr. 1325 Stili i paracaktuar; lejohet ndërprerja e vijës midis "rr.". dhe "1325"; hapësirë me gjerësi normale
{{rreth|1325}} rr. 1325 Stili i paracaktuar: nuk lejohet ndërprerje e vijës; hapësirë e hollë
{{rreth|1325|i=yes}} rr. 1325 Stil i pjerrët "c.", Megjithëse e pjerrët shkurajohen
{{rreth|1325|lk=abbr}} rr. 1325 Vetëm me shënimin e shkurtimit (parazgjedhur)
{{rreth|1325|lk=yes}} rr. 1325 Vetëm me lidhje
{{rreth|1325|lk=no}} rr. 1325 As me lidhje as me shkurtese
{{rreth|1000|1050}} rr. 1000 – rr. 1050 Për vargjet