Stampa:Skeda-logo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Drejta e Logoevë Kjo logo është një simbol i ndonjë ekipi sportiv ose e ndonjë organizate tjetër dhe është e mbrojtur me ligjin e të drejtës së riprodhimit dhe mbrotjes së markave tregtare. Besohet se përdorimi i figurave me rezolucion të dobët


Do not move this file to Wikimedia Commons without an individual review Kjo skedë mund të jetë në kundërshtim me direktivat e Wikimedia Commons. Ju lutem respektoni rregullat e Wikimedia Commons.

Ajo duhet të shqyrtohen individualisht, nëse duhet të zhvendoset në Wikimedia Commons.


Do not transfer this file to Wikimedia Commons without an individual review!