Stampa:User Wikipedian For

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 19 vjet, 6 muaj dhe 29 ditë.
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:User Wikipedian For.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Sample code Resulting infobox
{{User Wikipedian For|viti=2001|muaji=01|dita=15}}
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 19 vjet, 6 muaj dhe 29 ditë.
{{User Wikipedian For|viti=2001|muaji=01|dita=15|link=true}}
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 19 vjet, 6 muaj dhe 29 ditë.
{{User Wikipedian For|viti=2001|muaji=01|dita=15|diff=http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3ALog&type=newusers&user=&page=Example}}
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 19 vjet, 6 muaj dhe 29 ditë.
Adding a serial comma:
{{User Wikipedian For|viti=2001|muaji=01|dita=15|sc=y}}
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 19 vjet, 6 muaj, dhe 29 ditë.

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]