Stampa:Verifiko burimin/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Përdorni këtë stampë etiketuese për brenda tekstit tpër të etiketuar burimin si të dyshimt ose të pasakt dhe për të kërkuar verifikim e burimit.

Në lidhje me informacionet pa burim ose me burim të varfër:

  1. Nëse është i dyshimtë por jo shumë i dëmshëm për të gjith artikullin, përdorni këtë stampë për të kërkuar verifikimin e burimit.
  2. Nëse është i dyshimtë dhe potencialisht i dëmshme, lëvizin informacionin në faqja e diskutimit dhe kërkoni një burim.
  3. Nëse është shumë i dyshimtë dhe shumë i dëmshëm, fshije informacionin menjëherë, pa pasur nevojë të lëvizni atë ose diskutoni në faqen e diskutimit.
  4. Nëse është jo i dyshimtë, përdore {{Citim i duhur}} për të kërkuar citim për citimet pa burim.

Parametrat[Redakto nëpërmjet kodit]

  • |date= Ju mund të bashkëngjitni një datë stampës sipas formatit të dhënë në vijim:
{{Verifiko burimin|date=gusht 2022}}
  • |type= Ju mund të shtoni një lloj - type, të tilla si "reprint" ose "archive" sipas formatit të dhënë në vijim:
{{Verifiko burimin|type=reprint}} bëhet[reprint verifikim i duhur].

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]