Stampa:Viti sipas kategorisë/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Nëse dësironi që të përdorni këtë stampë për kategoritë vite, ka dy mënyra

Mënyra e parë[Redakto nëpërmjet kodit]

Përdorni {{Year by category}} nëse dëshironi që të gjenerohet strukturë me VITI para, , dhe pastaj PARAMETRI: Kategoria:2015 në Shqipëri

shembull


{{Year by category
|m=2
|c=0
|d=1
|y=5
|cat=në Shqipëri
|sortkey=Shqipëri
|parent=Vite në shekullin XXI në Shqipëri
|subcat=2015 sipas shteteve
}}

Mënyra e dytë[Redakto nëpërmjet kodit]

Përdorni {{Viti sipas kategorisë}} nëse dëshironi që të gjenerohet strukturë me PARAMETRI para dhe pastaj VITI: Kategoria:Albume 2010

shembull


{{Viti sipas kategorisë
|m=2
|c=0
|d=1
|y=0
|cat=Albume
|subcat=Albume sipas vitit
|align=none
}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]