Stampa:WikiProjekt UEJL 2012

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
logo e UEJL Ky artikull është pjesë e WikiProjekt UEJL 2012, e cila ka për qëllim të kordinoj aktivitetet e studentëve të UEJL në krijimin dhe mirëmbajtjen e përmbajtjes në Wikipedia-s. Nëse doni të pjesë në këtë projekt, mund ta redaktoni këtë artikull, ose të lexoni diçka më shumë në faqen e projektit, ku ndër të tjera, mund të bashkoheni me ekipin e projektit dhe/ose për të dhënë kontributin tuaj në faqen e diskutimit.