Stampa:WikiProjekti Franca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Franca (Vlerësuar si i rëndësisë High)
WikiProject iconKjo stampë është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Franca, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar Franca në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 ???  Kjo stampë nuk ka nevojë për një vlerësim në shkallën e cilësisë të projektit .
 High  Kjo stampë është vlerësuar e rëndësisë Highshkallën e rëndësisë së projektit.
 
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]


{{WikiProjekti Franca |klasa= |rëndësia= }}


{{WikiProjekti Franca |klasa=A |rëndësia=mesatare }}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]