Jump to content

Stampa:WikiProjekti Jordania

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
WikiProjekti Jordania (Vlerësuar si i rëndësisë High)
WikiProject iconKjo stampë është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Jordania, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar Franca në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 ???  Kjo stampë nuk ka nevojë për një vlerësim në shkallën e cilësisë të projektit .
 High  Kjo stampë është vlerësuar e rëndësisë Highshkallën e rëndësisë së projektit.