Stampa diskutim:Islam

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Haxhi është korrektë sepse toni bie në "i" ose Haxh xhi (Haxh-xhi) se dy xh-ja në gjuhëm shqipe nuk kanë kuptim. Si do që të jetë shqip shkruhet Haxhi edhe theksohet njashtu. Nuk e di nga e ke por ndoshta je nisur në bazë të fjalës "koordinimi", mirëpo termi Haxhi është i shqiptuar dhe termi koordinim me korrektësi duhet shkruhet ko-ordinim.--Hipi Zhdripi 8 Gusht 2006 22:39 (UTC)

Agjërimi[redakto tekstin burimor]

Agjërimi është fjalë dominuese me kuptimin Agjërimi në islam. Si do që të jetë nëse është nevoja mund të futet një kthjellim. Shumë fjalë e pakë kuptim Agjërimi (kthjellim) aty e futë edhe kuptimet tjera.--Hipi Zhdripi 11 Tetor 2006 05:18 (UTC)