Striptease (film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Striptease' është një komedi amerikane, erotike e vitit 1996 me protagoniste Demi Moore, Burt Reynolds, dhe Ving Rhames.

Regjisor : Andrew Bergman.

Bazuar nga libri Strip Tease i Carl Hiaasen.

Aktore te tjerë :

Aktori Personazhi
Armand Assante Lt. Al Garcia
Robert Patrick Darrell Grant
Paul Guilfoyle Malcolm Moldovsky
Jerry Grayson Orly
Robert Stanton Erb Crandal
William Hill Jerry Killian
Stuart Pankin Alan Mordecai
PaSean Wilson Sabrina Hepburn
Dina Spybey Monique, Jr.
Barbara Alyn Woods Lorelei
Eduardo Yañez Chico