Subotica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Subotica
Szabadka
Qytet
Pamje nga Subotica
Pamje nga Subotica

Subotica është qytet dhe qendër komune në Vojvodinë, i dyti qytet per kah numri i popullsise, me rreth 148.401 banorë në komunë. Ai ndodhet rreth 10 km larg nga Hungaria, në veri gjerësi prej 46°5'55" dhe gjatësi lindore prej 19°39'47".