Sulejman Tomçini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sulejman Tomçini ish-diplomat karriere, ka një eksperiencë të gjatë pune në vendet arabe (Algjeri, Egjipt, Arabi Saudite) dhe në sektorin e gjuhës arabe në Radio-Televizionin Shqiptar.