Jump to content

Sverige-Nytt

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky artikull apo seksion është jo i plotë ose me cilësi të dobët. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar!
Ky artikull duhet të përmirësuar në:  Artikulli ka nevojë për përmirësim gjuhësore, Pa lidhje interwiki, Pa referenca --Adventus 12 gusht 2010 10:22 (CEST)

Sverige-Nytt (anglisht: Swedish Digest) është një gazetë e lajmeve që nuk është lidhur me ndonjë parti politike. Gazeta u themelua në vitin 1948 dhe botohet çdo javë. Sverige-Nytt raporton në formë të shkurtër ngjarje të reja në Suedi dhe lajmet i drejtohet pikësëpari suedezëve që janë vendosur jashtë vendit. Tirazhi është përafërsisht 1 200 kopje (2001).