TV Teuta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Logoja i TV Teutës.

Televizoni Teuta është një kompani televizive me qendër në Ulqin, Mali i Zi. Programet e këtij televizioni mund të shihen në zonën e Ulqinit, Tivarit dhe Podgoricës, gjithashtu me anë të platformës të lidhur me internet Extra TV mund të shihet në të gjihtë Malin e Zi. TV Teuta është një televizion që jepet në dy gjuhë: Shqip dhe Malazezisht. Më shumë se 80% e programeve janë në gjuhën shqipe.