Tefta Radi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tefta Radi Ka mbaruar studimet në degën Gjuhë - Letërsi në Universitetin e Tiranës. Gazetare dhe folëse në Televizionin Shqiptar...