The American Conservative

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

The American Conservative është një revistë e përdymuajshme e botuar nga American Ideas Institute. Revista botohet në SHBA me një frekuencë të përdymuajshme. Data e botimit të parë ishte 7 tetot 2002. Revista reflekton qasjet tradicionale konservatore amerikane që argumentojnë fortë kundër intervencionizmit ushtarak Amerikan nëpër botë; kundër politikave fiskae të bazara mbi marrje borxhi; kundër rritjes së infleuncës së shtetit në ekonomi dhe kundër futjes së organizmave shtetërore në jetën private të qytetarëve. Në përgjithësi revista paraqet një vizion kundër luftës dhe paleokonservator.

Website i revistës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

The American Conservative

Shiko dhe:[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime dhe shënime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]