The American Economic Review

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

The American Economic Review është një revistë akademike e fushës ekonomike që botohet 12 herë në vit nga Shoqata Ekonomike Amerikane. Revista u botua për herë të parë në vitin 1911, dhe konsoderohet si një nga më prestigjozet e fushës.[1][2]

Artikuj dhe ese të famshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime dhe shënime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Oswald, Andrew J. (2007). "An Examination of the Reliability of Prestigious Scholarly Journals: Evidence and Implications for Decision-Makers". Economica 74 (293): 21–31. doi:10.1111/j.1468-0335.2006.00575.x
  2. ^ Northrup, Cynthia Clark (2004). "American Economic Association". The American economy: a historical encyclopedia 2. ABC-CLIO. pp. 9–10. ISBN 1-57607-866-3