The New Guy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Filmi The New Guy është një film komik por gjithashtu edhe pak "banal". Aktorja me origjine shqiptare Eliza Dushku luan një nga rolet kryesore në këtë film. Ajo është një vajzë në gjimnazin e "Highlanders" dhe takon një djalë me emrin e rreme Gil. Ai djalë kishte një histori shumë të gjatë në një shkollë tjetër në të cilën e trajtonin si një palaço. Elizës i pëlqen shume ky djali dhe fillojnë te shoqërohen. Ajo e ndryshon komplet Gil-in për të mirë dhe në fund të dy i tregojnë te sekretet e tyre.