The high Road

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

The High Road është albumi dyte i JoJo's, i cili është realizuar nga Blackground Records në vitin 2006. Albumi është shitur 2,5 milionë herë. Në toplistën e Zvicrës ka arritur vendin e 96, në Amerikë vendin e 3, në Angli vendin e 24 dhe në Gjermani vendin e -.

Radhitja e këngëve poashtu edhe zgjatja e tyre varen nga shtetet. Këngët sipas edicionit evropian.

Kënget dhe Toplista[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • This Time - 3,28 min - Toplista - (nuk ka informacione)
 • The Way You Do Me - 3,13 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Too Little Too Late - 3,41 Toplista: Gjermani 30\ Zvicër 53\ Amerike 3\ Angli 4\ Austri 40
 • The High Road - 3,50 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Anything - 3,49 Toplista: Gjermani -\ Zvicër -\ Amerike -\ Angli 21\ Austri -
 • Like That - 3,48 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Good Ol - 4,08 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Cooming for you - 3,30 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Let it Rain - 3,47 Toplista - (nuk ka informacione)
 • Exeptional - 3,43 Toplista - (nuk ka informacione)
 • How To Touch A Girl - 4,27 Toplista: Gjermani -\ Zvicerr -\ Amerike 104\ Angli -\ Austri -
 • Note To God - 4,27 Toplista - (nuk ka informacione)

Rekordet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Joanna Levesque ka thyer një rekord me këngën Too Little Too Late, kënga mbrenda një jave ka dalur prej vendi 66 , në topliste, në vendin 3. Shitjet e kësaj këngë kane vendin e 4 ne Angli.