Blackground Records

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Blackground Records është një label amerikan. Firma është hapur në vitin 1993 nga artisti Barry Hankerson dhe nga biri i tij, Jomo Hankerson. Poshtë shihni këngëtaret amerikan të cilët ende janë në kontrate dhe ata që kanë qenë.

Këngëtaret[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Këngëtaret aktiv[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Këngëtaret joaktiv ne këtë label[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


  • Krijuesi: Barry Hankerson