Thesari (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fjala thesar' është fjalë e përbërë në gjuhën shqipe nga fjala thes dhe fjala ari:

  • Thesari - tërësi gjërash apo sendesh të çmuara
  • Thesari - film shqip, prodhim i vitit 1981
  • Thesari i shtetit - pasuria e shtetit,
  • Thesari - faqe informative dhe kulturore mbarëshqiptare
  • Thesaurusi - një lloj i fjalorit terminologjik
  • Thesalia - krahinë në Greqin e sotshme e cila si duket ka marr emrin prej sundimtarit me emrin Ali.


Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Thesari (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.