Thiên Đường

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Thiên Đường

Shpella Thiên Đường është një shpellë në Vietnami, shpellë Thiên Đường ndodhet në provincën e Quang Binh, Vietnam. Kjo është shpella më e madhe në botë. Një burrë lokal zbuluar këtë shpellë në 2005, por një ekip britanik hulumtuar atë dhe e njoftoi këtë shpellë në 2010. Gjatësia është 31 km, lartësi është 100 m, gjerësia është 150 m. Nuk është një lumë i nëndheshëm.[1][2][3]