Travniku i Ri

Coordinates: 44°10′07.2″N 17°39′10.6″E / 44.168667°N 17.652944°E / 44.168667; 17.652944
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Travniku i Ri (Novi Travnik) është qytezë dhe komunë në Bosnje dhe Hercegovinë. Ai është gjendet në Kantonin e Bosnjës Qëndrore në Federatën e Bosnjës dhe Hercegovinës.

Komuna është quajtur Novi Travnik deri në vitin 1980, kur filloi të vetëquhet Pucarevo gjoja sipas Gjuro Pucarit. Në vitin 1992, u rivendos emri origjinal. 44°10′07.2″N 17°39′10.6″E / 44.168667°N 17.652944°E / 44.168667; 17.652944

References[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]