Trumbeta e Krujës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Trumbeta e Krujës gazetë në gjuhën shqipe dhe angleze e vitit 1911. Doli në Sen Luis (Saint Luis) Misuri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe kishte kryeredaktor Faik Konicën. Gjithsej dolën tre numura.