Ura e Peshtanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ura e Peshtanit është e gjatë 66 metra dhe e lartë rreth 9.5 metra mbi sipërfaqen e lumit, me një kapacitet mbajtës rreth 50 ton.

Ura, e cila ka një rëndësi të veçantë për prespektivën turistike të zonës lidhë fshatin Peshtan me rrugën nacionale Tepelenë- KëlcyrëPërmet.