Usame bin Abdullah el-Hajjat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Usaamah Abdul Aziz bin Abdullah bin Abdulghani bin Muhammed bin Abdel Ghani bin Ibrahim Hajjat (lindi më 12 shkurt 1956) është imam dhe hatib në Mesxhid el-Haram. Ai e pasoi babain e tij Abdullah El Hajjat si imam i Xhamisë së Shenjtë. Ai e memorizoi Kuranin me babain e tij.