VHS

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

VHS (Shkurtesa e Video Home System) është një analog videokasete që është prodhuar nga firma JVC dhe është shitur së pari herë 1976Japoni, produkti përdoret për inçizim dhe shikim.