Vaji i palmës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vaji i palmës nëse është cilësor ky lloj vajit është mjaft i shëndetshëm. Mund të blihet edhe në formë spreji. Ka aromë dhe shije neutrale, prandaj nuk e ndërron shijen origjinale të gjellëve.