Valbona Selimllari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Valbona Selimllari.jpg

Valbona Selimllari (lindur me 10 Mars 1973) është kurorëzua Miss Albania në vitin 1992. Në vitin 1999 Valbona përfaqësoi Shqipërinë në Miss Globe e cila u mbajt në Riga, Letoni dhe ajo u kurorëzua si Miss Globe të vitit 1999 në mesin e të gjitha vajzat e tjera që përfaqësojnë vendet e tyre në mbarë botën.