Vetëvendosje (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vetëvendosje është gazetë e përjavshme në gjuhën shqipe e Lëvizjes "Vetëvendosje!" që është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen, numri i parë i së cilës doli në qershor të vitit 2005. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin e Kosovës. Lëvizja Vetëvendosje! angazhohet edhe për ndryshime radikale shoqërore e politike që do të mundësonin respektimin e të drejtave të njeriut, të drejtave civile dhe drejtësisë sociale për të gjithë dhe secilin në Kosovë pa kurrfarë diskriminimi.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://www.vetevendosje.org/

Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]