Violeta Salihu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Violeta Salihu.jpg

Violeta Salihu ka lindur më 25/04/1974 në Prishtinë. Ka përfunduar Fakultetin Ekonomik gjatë periudhës 2007-2010, ndërsa është edhe studente në Fakultetin e Mjekësisë viti i IV. Po ashtu Violeta vazhdon studimet për master në Fakultetin ekonomik, dega Menaxhim Informatik. Ka ndjekur gjithashtu Menaxhimin e projekteve dhe Menaxhimin e shitjes EBCL (AUK)

Violeta ka punuar në OSCE si trajnuese për procedurat e zgjedhjeve në vitet 2003,2004,2007 dhe 2009. Po ashtu Violeta ka qenë trajnuese në UNCHS-HABITAT nga prilli i vitit 2001 deri në gusht të po këtij viti si dhe në “Children’s Aid Direct” nga marsi i vitit 2000 deri në prillin e vitit 2001.

Është antare e Lëvizjes Vetëvendosje.